Jij hebt al veel geprobeerd....

Je zit vaak niet lekker in je vel en voelt je niet happy. Je bent een paar kilo te zwaar maar je weet niet waar je moet beginnen. Door al die diëten en adviezen zie je de bomen door het bos niet meer. Jij hebt al zoveel geprobeerd maar niets met blijvend succes. 

Aan de andere kant ben jij ook echt gemotiveerd om je eetgedrag aan te passen. Jij bent ervan overtuigd dat jij de regie terug kan pakken en jij bent bereid om aan de slag te gaan met je mindset.

Mijn methode is niet gebaseerd op het zoveelste dieet. Een dieet is vaak een kortetermijnoplossing die jou uiteindelijk niet gaat helpen. De nadruk tijdens de coaching ligt op échte verandering. Als jij stapje voor stapje je leefstijl aanpast dan ga je dat echt wel merken in je kledingmaat en ga je niet alleen je doel bereiken maar ook behouden.

En je weet dat je daardoor ook weer fitter kan worden en kan gaan stralen, toch?!

HEALTHY HAPPY YOU

Dit programma is speciaal voor jou als je een paar kilo wilt afvallen en daarnaast fitter en energieker wilt worden. Je wilt hiervoor geen streng dieet volgen, jij wilt je leefstijl aanpassen. Daarnaast wil je aan de slag met je mindset zodat het jou deze keer wel gaat lukken om die leefstijl te behouden. Dit programma is persoonlijk en dus ook voor iedereen anders. We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Vanuit daar plannen we de coachgesprekken. Jij bent uniek dus ook elk programma is op maat gemaakt. Wil jij een persoonlijke benadering en diepgaande coaching? Dan is dit programma precies voor jou. En weet je at helemaal gaaf is! In de maand september ontvang je 10% korting op de pakketprijs.
-10% september

Healthy Happy You

Ben jij op zoek naar een  benadering waarbij wij samen werken aan een complete leefstijlverandering dan zit je hier goed.

Dit programma is gebaseerd op een totale aanpak en bestaat uit vier onderdelen waar wij ons de komende tijd op gaan focussen. Elk onderdeel wordt in meer of mindere mate besproken. Het ligt er maar net aan waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou op dat moment goed voelt.

  1. Fysiek: Waar sta jij nu op het gebied van voeding, ontspanning, bewegen en slaap?
  2. Mentaal: Hebben gedachten invloed op je eetpatroon?
  3. Balans: Hoe is de balans tussen moeten en willen? 
  4. JIJ: Pak jij de regie over je eigen leven? 

Tijdens dit programma ben jij een aantal maanden bezig met het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. 

Na het programma kan jij weer echt genieten van lekker eten. Kan je kleding aantrekken waar jij goed in voelt. Kan je weer lekker én gezond koken en neem je daar de tijd voor. Jij voelt je weer happy in je lijf en je straalt zoals je dat ooit deed! Lijkt je dat niet heerlijk?

 

Wat kan je verwachten.....

Persoonlijk intakegesprek

Na de gratis kennismaking plannen wij een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw vraag. Wat wil je bereiken? Hoe zie jij jezelf over een paar maanden en wat wil je daar voor doen? Na het intakegesprek hebben wij samen doelen geformuleerd en weet jij waar je aan wilt werken. Je ontvangt na het gesprek een persoonlijk voedingsplan zodat je direct al aan de slag kan gaan. 

Coach gesprekken

Tijdens de coach gesprekken gaan wij aan de slag voor jou! We onderzoeken vaste patronen die ervoor zorgen dat het jou steeds niet lukt om je doel te halen. We doen (korte) oefeningen om de patronen te leren doorbreken. Ook ontvang je tips, trucs en adviezen om jezelf sterker, fitter en energieker te maken. De gesprekken zijn het begin, jij gaat thuis aan de slag om te oefenen en te ervaren.

Investering

Ieder persoon is uniek dus ook ieder programma en traject is uniek en op maat gemaakt. Tijdens het intake gesprek bepalen wij samen hoeveel coachgesprekken jij nodig hebt in de komende periode. Dit hangt helemaal af van welke doelen wij samen hebben opgesteld. De minimale investering is 1 intakegesprek + 3 coachgesprekken (€ 299,- incl. BTW). Eventueel kan je het programma uitbreiden met extra coachgesprekken. De investering van een los coachgesprek van 60 minuten is € 75,- incl. BTW per gesprek.

Vergoeding

Wist jij dat de meeste zorgverzekeraars de trajecten bij mij in de praktijk (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering? Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het kan dus zo zijn dat de consulten (gedeeltelijk) vergoed worden. Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die de kosten van leefstijl coaching vergoeden. Vraag het na bij jouw werkgever en bekijk of er mogelijkheden zijn voor vergoedingen.

Kies vandaag voor jezelf!

Ben jij bang dat dit het zoveelste dieet is wat weer niet gaat werken? Of vind je het de investering voor jezelf nog niet waard? 

Ik wil je graag vertellen dat jij het waard bent. Jij mag echt voor jezelf kiezen. Misschien heb je al te lang niet goed voor jezelf gezorgd en dan is het nu de tijd om dat te gaan doen. En deze keer hoef je het niet alleen te doen, we doen het samen. 

Ik coach je persoonlijk en het hele traject maak ik op maat voor jou. Want ik weet dat jij het waard bent!