'Een gezondere leefstijl'

Dit programma is speciaal voor jou als je een paar kilo wilt afvallen en daarnaast fitter en energieker wilt worden. Je wilt hiervoor geen streng dieet volgen, jij wilt je leefstijl aanpassen. Daarnaast wil je aan de slag met je mindset zodat het jou deze keer wel gaat lukken om die leefstijl te behouden.

Deze methode is niet gebaseerd op het zoveelste dieet. Een dieet is vaak een kortetermijnoplossing die jou uiteindelijk niet gaat helpen. De nadruk tijdens dit programma ligt op échte verandering. Als jij stapje voor stapje je leefstijl aanpast dan ga je dat echt wel merken in je kledingmaat en ga je niet alleen je doel bereiken maar ook behouden. Ben je daar klaar voor?

Waar loop jij tegen aan?

Jij hebt al veel dieet pogingen gedaan maar allemaal zonder blijvend succes. Je zit vaak niet lekker in je vel en voelt je niet happy. Je bent een paar kilo te zwaar maar je weet niet waar je moet beginnen. Door al die diëten en adviezen zie je de bomen door het bos niet meer.

Aan de andere kant ben jij ook echt gemotiveerd om je eetgedrag aan te passen. Jij bent ervan overtuigd dat jij de regie terug kan pakken en jij bent bereid om aan de slag te gaan met je mindset.

En je weet dat je daardoor ook weer fitter kan worden en kan gaan stralen, toch?!

Na het programma kan jij weer....

√ Echt genieten van lekker eten zonder schuldgevoel.
√ Kleding aantrekken waar jij je goed in voelt.
√ Het succes behouden wat je hebt behaald.
√ Lekker én gezond koken en neem je daar de tijd voor.
√ Je happy voelen in je lijf
√ Stralen zoals je ooit deed.

methode Blijf Gezond

Het programma

Ben jij op zoek naar een  benadering waarbij wij samen werken aan een complete leefstijlverandering dan zit je hier goed.

Dit programma is gebaseerd op een totale aanpak en bestaat uit vier onderdelen waar wij ons de komende tijd op gaan focussen. Elk onderdeel wordt in meer of mindere mate besproken. Het ligt er maar net aan waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou op dat moment goed voelt.

 1. Fysiek: Waar sta jij nu op het gebied van voeding, ontspanning, bewegen en slaap?
 2. Mentaal: Hebben gedachten invloed op je eetpatroon?
 3. Balans: Hoe is de balans tussen moeten en willen? 
 4. JIJ: Heb jij de regie over je eigen leven?
 
1-op-1 coaching
399
 • 4 persoonlijke coachgesprekken *
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Indien wenselijk: toegang tot persoonlijke weekmenu's
 • Ter inspiratie: toegang voor heerlijke (Blijf Gezond) recepten!
 • Super leuke goodiebag om een kickstart te maken.
 • Werkboeken die het inzicht geven voor die mega mindset.
 • Onbeperkt mailcontact tijdens het programma.
 • * Extra coachgesprekken zijn mogelijk, evenals betaling in 2 termijnen.

Kies vandaag voor jezelf!

Ben jij bang dat dit het zoveelste dieet is wat weer niet gaat werken? Of vind je het de investering voor jezelf nog niet waard? 

Ik wil je graag vertellen dat jij het waard bent. Jij mag echt voor jezelf kiezen. Misschien heb je al te lang niet goed voor jezelf gezorgd en dan is het nu de tijd om dat te gaan doen. En deze keer hoef je het niet alleen te doen, we doen het samen. 

Ik coach je persoonlijk en het hele traject maak ik op maat voor jou. Want ik weet dat jij het waard bent!

Psssst......

Laat je consulten vergoeden

Wist jij dat de meeste zorgverzekeraars de trajecten bij mij in de praktijk (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering? Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het kan dus zo zijn dat de consulten (gedeeltelijk) vergoed worden. De AGB-code van de praktijk is: 90109643

Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die de kosten van leefstijl coaching vergoeden. Vraag het na bij jouw werkgever en bekijk of er mogelijkheden zijn voor vergoedingen.