leefstijl

Coaching

Jij wilt verandering. Jij wilt graag weer lekker in je vel zitten en je zelfvertrouwen terug krijgen. 

Je hebt al vaker een dieet gevolgd en je bent vaker gewicht kwijt geraakt, maar het is je nooit gelukt om op dat gewicht te blijven. Jij wilt je graag fitter en energieker voelen maar je weet gewoon niet meer zo goed hoe je dit op een verantwoorde manier moet doen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. 

Jij wilt een leefstijl die bij jou en je gezin past. Geen gekke afslankmaaltijden maar gewoon normaal en verantwoord eten. Je bent echt gemotiveerd om je gedrag aan te passen. Het is nu écht de hoogste tijd om er iets mee te doen. Maar hoe dan? 

Zoek niet verder naar een oplossing waarbij je het alleen moet doen. Samen sta je sterker en met de juiste coaching kom je veel verder. Ben jij er klaar voor om dit samen met mij aan te pakken?

'Ik kwam bij Marieke terecht omdat ik, na twee zwangerschappen, kilo’s kwijt wilde. Dankzij de coaching heb ik mijn motivatie teruggevonden. Toen ik eenmaal wist waarvoor ik het deed, ging bij mij de knop om. Dankzij de voedzame tips en positieve coaching ben ik, op een gezonde en fijne manier, heel erg dicht bij mijn doel gekomen.'

Kim

'Een half jaar geleden heb ik bij Marieke aangeklopt. Wat ze mij heeft geleerd is dat ik heel bewust naar mezelf en mijn gedrag ben gaan kijken. Daardoor heb ik zelf mijn voedingspatroon aangepast en is mijn mindset verandert. Ik voel mij veel fitter en gezonder en inmiddels ben ik heel wat kilo’s kwijt. Dit heb ik te danken aan Marieke.'

Kirsten

'Ik wilde inzicht krijgen in de 'waarom' van mijn eetbuien. Ook wilde ik afvallen, fitter en energieker worden, beter voor mezelf zorgen. Mede door de coaching bij Marieke is dat gelukt. De gesprekken vond ik erg prettig en de oefeningen hebben mij goed op weg geholpen. Het coachtraject was een prettige ervaring en ik heb veel geleerd.'

Colinda

3 maanden

Leefstijlprogramma

Dit programma is speciaal voor vrouwen die graag een paar kilo willen afvallen en die daar hulp bij nodig hebben omdat het simpelweg alleen niet lukt. Jij ontdekt hoe je structureel beter voor jezelf kan zorgen. Je ontdekt de oorzaak van het snoepen en snaaien en hoe je dat kan verminderen. Ook leer je hoe je doormiddel van aanpassingen in je leefstijl gewicht kwijt gaat raken en hoe jij je daardoor weer fit en energiek voelt. 

Dit kan je verwachten:

√ intakegesprek van 60 minuten
√ 3 uur persoonlijke coaching (zelf in te delen)
√ Persoonlijk voedingsplan (PDF)
√ Startgids Voeding Op Maat (PDF)
√ Receptenboek 64 pagina’s
simpele & gezonde recepten
√ Maaltijdplanner (afscheurblok 25 vel)
√ Onbeperkt contact via mail en WhatsApp

Investering:

€ 299,- 

*Betalen in twee termijnen is mogelijk

Do It yourself

Leefstijl pakket

Het DIY pakket is voor jou als jij in je eigen tijd wilt werken aan je doelen. Jij wilt graag gezonder en fitter worden en je bent bereid om daarvoor zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk krijg jij van mij de tools en handvaten om een kickstart te maken op het gebied van een gezondere leefstijl. Heb jij een kleiner budget maar wil je wel werken aan je gezondheid kies dan voor dit pakket!

Dit kan je verwachten:

√ Een online intakeformulier zodat het persoonlijk voedingsplan op maat wordt gemaakt.
√ Persoonlijk voedingsplan (PDF)
√ Startgids Voeding Op Maat (PDF)
√ Receptenboek 64 pagina’s
simpele & gezonde recepten
√ Maaltijdplanner (afscheurblok 25 vel)
√ 1 contactmoment per mail

Investering:

€ 99,-