Door de bomen het bos zien

Weet jij van gekkigheid niet meer wat je moet eten? Ik kan mij dat goed voorstellen. Je hoort tegenwoordig veel tegenstrijdigheid rondom voeding & leefstijl om je heen. Je kan door de bomen het bos niet meer zien.

Hoe zou het zijn als je dat nou eens om kan gooien? Als je niet volgens de richtlijnen en de regels van een ander gaat eten, maar volgens jouw ideale patroon? 

En juist daar kan ik jou bij helpen. Ik coach jou naar een gezonde relatie met eten en jezelf. Je leert hoe je restricties los kan laten zodat je weer kan genieten van lekker eten. 

Wij passen goed bij

elkaar als...

Je voelt dat het echt nodig is om NU iets aan je relatie met eten te doen en je een duidelijk en realistisch doel voor ogen hebt.

Je wilt je eigen gedachten en gevoelens leren begrijpen en je staat ervoor open daar op een andere manier mee om te gaan.

Persoonlijke coaching

Als jij een gezonde relatie met eten en jezelf wilt ontwikkelen dan is het goed om te kijken naar wat je eet. Hoe ziet jouw huidige voedingspatroon eruit? Wat eet en drink jij allemaal op een dag? Op welke tijdstippen doe jij dat en ben je verzadigd na het eten van een maaltijd?

Als je namelijk te weinig voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt staat dat je relatie met eten en jouw gezondheid in de weg.

Daarom besteden wij tijdens de coaching aandacht aan wat je eet. Maar daarnaast is het net zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, om te kijken naar waarom je eet.

Obese Groepsprogramma

Wil jij fitter en gezonder worden? Ben jij snel buiten adem? Zit je niet lekker in je vel en heb je weinig energie? Heb jij ernstig overgewicht en ben je daar klaar mee?

Dan is het Food & Fit programma wellicht iets voor jou. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstig overgewicht. Overgewicht is niet fijn maar bij ernstig overgewicht moet je toch echt aan de bel trekken omdat je gezondheid in gevaar komt.

Het programma is opgezet in samenwerking met personal trainer Tom Wallet van TomFit. 

Woorden om te onthouden

Geluk begint bij weten waar je gelukkig van wordt.