Door de bomen het bos zien

Weet jij van gekkigheid niet meer wat je moet eten? Ik kan mij dat goed voorstellen. Je hoort tegenwoordig veel tegenstrijdigheid rondom voeding & leefstijl. Je kan door de bomen het bos niet meer zien.

Misschien heb je daarnaast al zoveel diëten geprobeerd dat je de weg  een beetje kwijt bent geraakt.  Je weet gewoon niet meer wat voedzaam eten voor jou lijf  is en hoe je op een verantwoorde én gezonde manier gewicht kan verliezen. 

En juist daar kan ik jou bij helpen. In tijden van dieetgoeroes en hippe afvalmethodes gaan wij terug naar de basis van gezonde voeding. Wat heeft jou lichaam nodig om optimaal te functioneren en hoe kan je daarbij afvallen zonder strijd.

Wij passen goed bij

elkaar als...

Je voelt dat het echt nodig is om NU de stap te maken naar een gezondere en fittere jij. 

Daarbij wil je aan de slag gaan met je mindset zodat jij je valkuilen leert herkennen.

Persoonlijke coaching

Als jij een gezondere leefstijl wilt ontwikkelen dan is het eerst goed om te kijken naar wat je eet. Hoe ziet jouw huidige voedingspatroon eruit? Wat eet en drink jij allemaal op een dag? Op welke tijdstippen doe jij dat en ben je verzadigd na het eten van een maaltijd?

Als je namelijk te weinig voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt kan dat je stofwisseling vertragen. Daarnaast kan het je hormonen enorm in de war brengen.  

Daarom besteden wij tijdens de coaching aandacht aan wat  je eet. Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsplan.

Tijdens de coachgesprekken gaan we ook kijken naar waarom je eet. We gaan iets dieper in op het eetgedrag zodat jij zelf de regie over eten terug kan pakken.  Met deze methode leer jij stapsgewijs een gezonde leefstijl te ontwikkelen én weet jij die te behouden. 

Woorden om te onthouden

Een gezonde leefstijl aanleren kost tijd, gun jezelf die tijd!