Do It Together

Dit programma is echt anders dan de standaard leefstijlprogramma's. Ten eerste omdat je dit programma samen doet. Samen met je 'partner in crime'. Dat kan je vriendin, zus, partner, collega, buurvrouw of wie dan ook zijn. Samen ga je aan de slag, kan je elkaar motiveren en coachen en samen sta je echt sterker. Wist jij dat de kans van slagen met 50% toeneemt als je het samen aanpakt?

Ik geloof niet in een Quick Fix. Niet in een hongerdieet en al helemaal niet in een dieet met afslank-shakes en eiwitrepen. Als je daar naar op zoek bent moet je mij niet bellen:) Wat dit programma jouw wel biedt is dat het jou de tools gaat geven om je leefstijl aan te passen. Stap voor stap, op jouw manier. We gaan niet voor een jo-jo effect, we gaan voor de duurzame oplossing!

Online via een schermpje of thuis zelf achter de computer? Ik zie daar de meerwaarde niet van in. Als je graag een duurzame verandering wilt in je leefstijl dan is een persoonlijke en betrokken benadering een must. Daarom spreken wij elkaar fysiek bij mij in de praktijk. Je krijgt advies, uitleg en coaching en als je mazzel hebt krijg je een paasei bij je koffie of thee:)

Ben jij op zoek naar een programma waarbij je samen op zoek gaat naar een gezondere leefstijl. Waarbij je geen hongerdieet hoeft te volgen maar waarbij je lekkere, voedzame én gezonde maaltijden leert te bereiden? Ben je op zoek naar een coach die jullie op een leuke en positieve manier weet te motiveren? Zoek dan niet verder en geef je vandaag nog samen op!

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

Voor wie is het programma?

Dit programma is speciaal voor jou als je graag een paar kilo wilt afvallen en op gewicht wilt blijven. Jij bent het zat om elke keer tegen hetzelfde aan te lopen en in het cirkeltje rond te blijven draaien. Je weet ook niet meer zo goed wat je nou moet eten, wat is nou gezond? Door alle diëten en hypes rondom eten ben je de weg kwijt geraakt en heb je gewoon geen idee meer wat voor jou werkt.

Ook wil je dit graag samen met iemand aanpakken. Je vriendin, je collega, je (schoon) zus, je partner of misschien wel met je hele gezin? Samen sta je sterker en kan je elkaar motiveren en stimuleren om door te gaan.

Tijdens dit programma ontdek je wat wel werkt. Je leert beter voor jezelf en je lijf te zorgen door voldoende en gebalanceerd te eten. Je ontdekt de oorzaak van het snoepen en snaaien en hoe je dat kan verminderen. Je leert hoe je doormiddel van aanpassingen in je leefstijl gewicht kwijt gaat raken en hoe jij je daardoor weer fit en energiek voelt. 

Wat gaan we doen?

Nadat jij en je 'partner in crime' zich hebben aangemeld ontvang je van mij een intakeformulier en plannen wij een 1ste coachgesprek. Na dit coachgesprek ontvangen jullie alle tools om aan de slag te gaan. Je ontvangt een voedingsplan, een weekplanner en een goodiebag. Per week ontvang je via de mail ook een individueel weekmenu, voor 12 weken lang! Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog eens gratis het receptenboek van Blijf Gezond, een boek vol met lekkere en voedzame recepten.

Tijdens het programma plannen wij nog 2 gezamenlijke coachgesprekken in. Ook heb je onbeperkt de mogelijkheid om te appen en te mailen met vragen en of opmerkingen. Als je wilt kan je deelnemen in de WhatsApp groep waar ook andere duo's zijn toegevoegd. Mijn ervaring is dat je na drie maanden al hele mooie stappen kan maken dus dat resultaat zal er zeker zijn!

3 maanden

'Do IT Together' Leefstijlprogramma

Dit kan je verwachten:

√ 3 coachgesprekken van 1 uur samen met je maatje.
√ Persoonlijk voedingsplan (PDF) waarin staat hoeveel voedingsstoffen jij nodig hebt.
√ Elke week een nieuw weekmenu met de juiste macronutriënten.
√ De startgids Voeding Op Maat (PDF) met daarin informatie & startopdrachten.
√ Receptenboek van 64 pagina’s vol makkelijke en voedzame recepten (ringband A5).
√ Maaltijdplanner om na de 12 weken je maaltijden te plannen (afscheurblok 25 vel).
√ Als je wilt krijg je toegang tot de gezamenlijke WhatsApp groep. 
√ Leuke goodie-bag met info en een eetmaatje.
√ Onbeperkt contact via mail en WhatsApp

Na de drie maanden voel jij je lichter. Niet alleen fysiek maar ook mentaal.
Je hebt meer energie en je voelt je fitter. 
Samen ben je ervoor gegaan en het voelde niet als een streng dieet.
Je kleding zit weer lekker maar nog belangrijker,
Jij zit weer lekker in je vel!

Investering:

€ 199,-  (per persoon)

*Betalen per maand is ook mogelijk
**Vergoeding door zorgverzekering mogelijk

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Ja, als je iemand hebt gevonden om het programma samen mee te doen dan moet jij je individueel aanmelden, ook je maatje moet zich apart aanmelden. Dit is nodig omdat ik van allebei de gegevens nodig heb voor het voorbereiden van het eerste gezamenlijke coachgesprek. Bij het aanmeldformulier kan je noteren wat de naam van je maatje is. 

De coachgesprekken bij Blijf Gezond worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. De meeste zorgverzekeringen vergoeden (een gedeelte) van de kosten. Check of jouw zorgverzekeraar het programma (gedeeltelijk) vergoed. Bekijk HIER of jouw zorgverzekeraar vergoedt.

Het programma duurt 12 weken. In die 12 weken ontvang je elke week een weekmenu en eventueel opdrachten om thuis te maken. Mocht je in die periode op vakantie gaan is dat geen probleem. Je kan het programma gewoon meedoen, met uiteraard wat aanpassingen en adviezen voor tijdens jouw vakantie. 

Ja hoor dat kan, als je het bedrag in drie termijnen wilt betalen dan mag je dat aangeven op het intakeformulier. Je betaalt dan € 67,- per maand. 

Ja zeker kan je meedoen. Als je geen maatje hebt die met jou mee wilt doen dan gaan wij samen op zoek naar een maatje voor jou. Wellicht zijn er andere deelnemers die ook nog op zoek zijn naar een maatje. Geef dit aan bij het aanmeldformulier. Vul dan in bij wie is je maatje: ‘ik heb nog geen maatje’. Als je dit programma liever individueel wilt doen dan is dat ook mogelijk maar de kracht zit hem wel in het samen zijn. 

Ja zeker kan jij meedoen. Jij ontvangt van mij elke week een weekmenu precies berekend voor het aantal kilocalorieën die jij nodig hebt om iets af te vallen. Staat er iets op het weekmenu wat je niet lust of wat je door gezondheidsproblemen niet kan eten dan kan je het vervangen voor een ander product uit de variatielijst. Samen gaan we op zoek naar de juiste vervanging voor jou.

Ja dat kan. Mijn praktijk is gevestigd in Nijkerk maar het is ook mogelijk om de coachgesprekken online te doen. Mocht je het programma liever online doen, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.