Fitter en gezonder worden

Ben jij snel buiten adem? Zit je niet lekker in je vel en heb je weinig energie? Heb jij ernstig overgewicht en ben je daar klaar mee? Wil jij graag fitter en gezonder worden?

Heb jij een hekel aan volle sportscholen met fit-boys en fit-girls maar wil je wel sterker worden en gewicht verliezen?

Geef je dan nu op voor het Groepsprogramma! Elk half jaar, in januari en in juli, starten we met een nieuwe groep. Is dit wat jij wilt? Geef je dan alvast op voor het programma!

“Ik ben bewegen leuk gaan vinden”

‘Toen ik een jaar geleden begon met het Obese programma had ik niet gedacht zover te komen. Ik at vaak ongezond en bewoog veel te weinig. Het was mijn doel om gezonder te worden door middel van gezonde voeding en sporten.

We zijn nu een jaar verder en ik eet een stuk gezonder, maak gezonde keuzes en weet wat mijn valkuilen zijn. Ook al hoort er op zijn tijd een wijntje bij:) Ik beweeg ook veel meer en ben dit zelfs leuk gaan vinden. Gezond eten en letten op wat ik eet, is geen straf en er kan nog steeds veel. Kortom; een nieuwe, gezonde levensstijl, aardig wat kilootjes minder en meer energie, heeft voor mij bewezen dat het programma echt werkt.’

ANJA

Inhoud Obese programma

Het Obese programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstig overgewicht. Overgewicht is niet fijn maar bij ernstig overgewicht moet je toch echt aan de bel trekken omdat je gezondheid in gevaar komt. Dit heb jij waarschijnlijk wel vaker gehoord. Misschien hebben er mensen gezegd dat ze zich zorgen maken. Of ben jij helemaal klaar met je overgewicht maar weet je niet hoe je de eerste stap moet zetten. 

Misschien vind je het spannend om weer ergens mee te starten, want al die andere methodes hebben toch ook niet geholpen?

Wij begrijpen dat heel erg goed. En daarom willen wij jou, tijdens een informatieavond, alles uitleggen zodat je zelf een bewuste keus kan maken om met het programma mee te doen. De datum voor een nieuwe informatieavond wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

“Ik heb geleerd om door te gaan waar ik altijd stopte”

‘In januari 2020 was ik mijn vele blessures en overgewicht helemaal zat. Ik vond het heel spannend maar uiteindelijk heb ik toch de stap gemaakt naar een kennismaking bij Tomfit en Blijf Gezond Nijkerk voor het Vetfit programma! Wat ben ik nu terugkijkend blij dat ik dit heb gedaan! Ik heb in het afgelopen jaar geleerd om door te gaan waar ik altijd stopte. Er is, ook met blessures, een heleboel wat nog wel kan. Daarnaast ben ik positiever gaan denken en ben ik minder hard geworden voor mezelf. Ben ik er al? Fysiek nog niet maar ik ga vol vertrouwen door!’

ASTRID

Jij krijgt het totale pakket!

Kopie van Over gewicht (1)

Op het gebied van voeding en leefstijl krijg jij het totale pakket. Naast kennis over voeding gaan we tijdens de coachgesprekken dieper in op eetgedrag. Zodat jij zowel fysiek als mentaal sterker wordt. 

√ Individueel intakegesprek.
√ Voedingsanalyse, voedingsadvies en een persoonlijk voedingsplan.
√ 1 individueel coachgesprek per maand.
√ 3 groepsbijeenkomsten.
√ Gratis het werkboek: Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf.’
√ Coaching op het gebied van de psychologie van eetgedrag: ‘WAAROM eet jij?’
√ Inzicht, kennis en tools om een gezonde relatie met voeding te creëren.

 

Kopie van Over gewicht

Tijdens het programma trainen we als groep samen onder leiding van een ervaren personal trainer. We houden de groep klein zodat we op maat en gericht kunnen coachen tijdens de trainingen.

√ Individueel intakegesprek.
√ 2 keer per week 1 uur trainen in een besloten kleine groep.
√ Trainingen gericht op spieropbouw en conditie verbetering.
√ De trainingen worden per deelnemer aangepast op kracht en niveau.
√ Door de persoonlijke coaching leer je om de oefeningen veilig en verantwoord te doen.
√ Je wordt gemotiveerd om jezelf uit te dagen om weer krachtig te worden.

“Ik voel mij super goed”

‘Ik was te zwaar en kreeg echt last van mijn hele lichaam. Ook ben ik een zwaar astma patiënt. Ik baalde enorm van mijzelf en dacht: ‘Dit moet toch echt anders!’ Ik gaf mij op voor het programma en het heeft mij zeker veel opgeleverd. Ik voel mij super goed. Door de coaching van Marieke is er bij mij een knop om gegaan wat betreft voeding. Het voelde niet als een dieet maar echt als een levensstijl waardoor het vol te houden is. Daardoor ben ik aardig wat kilo’s afgevallen. Door Tom is mijn conditie er met sprongen op vooruit gegaan, wat mijn astma zeker ten goede komt. En niet te geloven, ik zou sporten bijna leuk gaan vinden! Ook heb ik er fijne contacten aan overgehouden, dus al met al, een echte win-win situatie!’

GREETJE

Marieke Timmer

Leefstijlcoach

Hi, mijn naam is Marieke Timmer en ik ben leefstijlcoach en gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag. Ik coach mensen die weer een gezondere relatie met eten en zichzelf willen hebben. Ik leg de focus vooral op mentale coaching. Want het gaat er niet altijd om wat je eet maar ook waarom je eet.  

Ik vind het ontzettend leuk om met elkaar de uitdaging aan te gaan om energieker, fitter en gezonder te worden. De kracht van het programma is het samen doen en daar wil ik graag aan mee werken, samen met jou!

Tom Wallet

Personal trainer

Mijn naam is Tom Wallet en in 2014 ben ik gestart met TomFit. De afgelopen 7 jaar ben ik met heel veel plezier bezig geweest met het sterker, fitter en gezonder maken van jong en oud. Daarvoor bijna tien jaar werkzaam geweest in een sportschool waar ik de basis heb gelegd voor mijn eigen bedrijf waar ik met heel veel passie en plezier mijn werk doe. 

Ik vind het ongelooflijk leuk om, samen met mijn team, de mensen bij TomFit trainingen te geven waar ze voldoening en energie uit halen. Daarnaast is het voorzien van persoonlijke adviezen op het gebied van bewegen en leefstijl ook één van onze pijlers.

Als hoofdtrainer van het traject kijk ik er naar uit om een steentje bij te dragen aan een sterker en fitter lijf waar je uiteindelijk met veel meer zelfvertrouwen trots op kan zijn!

“Ik begon er nog plezier in te krijgen ook”

‘Ik kan oprecht zeggen dat ik trots ben op mijzelf. Ik heb mijn leefstijl helemaal omgegooid en ben volop aan het sporten en wandelen. Door de begeleiding van Marieke heb ik geleerd wat gezond eten is en dat je nog steeds genoeg en lekker kan eten. Ik ben bewuster bezig met voeding. Door de begeleiding van Tom ging het sporten met de week elke keer een stukje beter. Ik begon er nog plezier in te krijgen ook! Het afgelopen jaar ben ik 40 kilo afgevallen en voel ik mij veel energieker. Ik geniet van elke dag. Ook ben ik in totaal 95 cm kwijt op mijn borst, taille, buik en armen. Ik ben er nog niet maar ben op de goede weg en zal daarom ook blijven sporten bij Tom en voor advies kan ik altijd langs bij Marieke.’

MARIEKE

Investering voor jezelf

Je kan het programma voor 6 of voor 12 maanden volgen. Je betaald voor 6 maanden € 160,- per maand en voor 12 maanden € 150,- per maand.  

De coachgesprekken bij Blijf Gezond worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wil jij weten of jouw zorgverzekering vergoed? Klik dan hier voor een overzicht van de vergoedingen. 

Bij voldoende deelnemers bepalen we als groep op welke twee momenten de trainingen plaats vinden. De individuele coachgesprekken worden in overleg ingepland op de maandag, dinsdag of donderdag.