Leer alles over voeding

Door mijn opleiding als erkend gewichtsconsulent heb ik heel veel expertise en kennis opgebouwd. En ik vind het heel erg leuk om die kennis te delen.

Daarom geniet ik erg van het spreken voor groepen om meer uitleg te geven over bijvoorbeeld voeding of hormoonhuishouding. Zoek jij een spreker voor een volle zaal of een besloten groep? Ik heb altijd een passende lezing voor jou.

Om je een idee te geven van mijn aanbod heb ik hier een aantal van mijn lezingen op een rij gezet. Heb je een ander thema in gedachten of zoek je een lezing over een specifiek onderwerp? Neem contact met me op zodat ik een lezing op maat kan maken.

50+ en voeding

Speciaal voor 50 plussers is er een lezing over leefstijl en vitaliteit. Na deze training weet jij alles van gezonde voeding, hoe je dat zelf praktisch in je leven toe kan passen en ben je geïnspireerd geraakt om nog gezonder te willen worden. Tijdens de lezing is er ook een leuk actief moment op muziek!

 

Vrouwen en hormonen

Heb jij last van hormoonschommelingen? Ervaar jij klachten rondom je overgang of tijdens je menstruatie? Deze lezing laat je kennis maken met de vrouwelijke hormonen en vertelt welke functie ze hebben. Je krijgt ook kennis over hoe je de hormonen weer in balans kan brengen. 

Jonge Moeders

In een wereld van diëten en afvalhypes weet je niet meer waar je goed aan doet. Wat is nou gezonde voeding en hoe moet ik dat toepassen in mijn leven? Deze lezing geeft je inzicht in het eten volgens de schijf van vijf en geeft tips en trucs hoe je dat moet toepassen in je huidige voedingspatroon. Na de lezing ben je gemotiveerd om zelf stappen te zetten naar een gezonde leefstijl. 

ERVARINGEN