Food & Fit

Wil jij fitter en gezonder worden?

Ben jij snel buiten adem? Zit je niet lekker in je vel en heb je weinig energie? Heb jij ernstig overgewicht en ben je daar klaar mee? 

Heb jij een hekel aan volle sportscholen met fit-boys en fit-girls maar wil je wel sterker worden en gewicht verliezen?

Lees dan snel verder!

Inhoud Food & Fit programma

Het Food & Fit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstig overgewicht. Overgewicht is niet fijn maar bij ernstig overgewicht moet je toch echt aan de bel trekken omdat je gezondheid in gevaar komt. Dit heb jij waarschijnlijk wel vaker gehoord. Misschien hebben er mensen gezegd dat ze zich zorgen maken. Of ben jij helemaal klaar met je overgewicht maar weet je niet hoe je de eerste stap moet zetten. Misschien vind je het spannend om weer ergens mee te starten, want al die andere methodes hebben toch ook niet geholpen?

Wij begrijpen dat heel erg goed. En daarom willen wij jou, tijdens een informatieavond, alles uitleggen zodat je zelf een bewuste keus kan maken om met het programma mee te doen.

De informatieavond kan in verband met Corona nu helaas nog niet plaats vinden. Afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. Corona plannen wij een datum. Wil je op de hoogte blijven? Of wil jij je alvast aanmelden? Schrijf je dan in voor de informatieavond, dan geven wij een seintje zodra de informatieavond staat gepland. 

Wat kan je verwachten?

Kopie van Over gewicht (1)

Voeding

Op het gebeid van voeding en leefstijl krijg jij het totale pakket. Naast kennis over voeding gaan we tijdens de coachgesprekken dieper in op eetgedrag. Zodat jij zowel fysiek als mentaal sterker wordt.  

Kopie van Over gewicht

Sporten

Tijdens het programma trainen we als groep samen onder leiding van een ervaren personal trainer. We houden de groep klein, maximaal 6 personen, zodat we op maat en gericht kunnen coachen tijdens de trainingen.

Greetje
Bijna een jaar terug zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was te zwaar en kreeg echt last van mijn hele lichaam. Ook ben ik een zwaar astma patiënt. Ik baalde enorm van mijzelf en dacht: 'Dit moet toch echt anders!' Ik gaf mij op voor het programma en het heeft mij zeker veel opgeleverd. Ik voel mij super goed. Door de coaching van Marieke is er bij mij een knop om gegaan wat betreft voeding. Het voelde niet als een dieet maar echt als een levensstijl waardoor het vol te houden is. Daardoor ben ik aardig wat kilo's afgevallen. Door Tom is mijn conditie er met sprongen op vooruit gegaan, wat mijn astma zeker ten goede komt. En niet te geloven, ik zou sporten bijna leuk gaan vinden! Ook heb ik er fijne contacten aan overgehouden, dus al met al, een echte win win situatie!
Marieke
'Ik kan oprecht zeggen dat ik trots ben op mijzelf. Ik heb mijn leefstijl helemaal omgegooid en ben volop aan het sporten en wandelen. Door de begeleiding van Marieke heb ik geleerd wat gezond eten is en dat je nog steeds genoeg en lekker kan eten. Ik ben bewuster bezig met voeding. Door de begeleiding van Tom ging het sporten met de week elke keer een stukje beter. Ik begon ik er nog plezier in te krijgen ook! Het afgelopen jaar ben ik 40 kilo afgevallen en voel ik mij veel energieker. Ik geniet van elke dag. Ook ben ik in totaal 95 cm kwijt op mijn borst , taille, buik en armen. Ik ben er nog niet maar ben op de goede weg en zal daarom ook blijven sporten bij Tom en voor advies kan ik altijd langs bij Marieke.
Astrid
In januari 2020 was ik mijn vele blessures en overgewicht helemaal zat. Ik vond het heel spannend maar uiteindelijk heb ik toch de stap gemaakt naar een kennismaking bij Tomfit en Blijf Gezond Nijkerk voor het programma! Wat ben ik nu terugkijkend blij dat ik dit heb gedaan! Ik heb in het afgelopen jaar geleerd om door te gaan waar ik altijd stopte, dat er, ook met blessures, een heleboel wel kan en om positief te blijven denken en minder hard te zijn voor mijzelf! Ben ik er al? Fysiek nog niet maar ik ga vol vertrouwen door!
Anja
Toen ik een jaar geleden begon met het programma had ik niet gedacht zover te komen. Ik at vaak ongezond en bewoog veel te weinig. Mijn doel was om gezonder te worden door middel van voeding en sporten. Nu een jaar verder eet ik een stuk gezonder en maak ik gezonde keuzes. Ik weet ook wat mijn valkuilen zijn. Ook al hoort er op zijn tijd ook een wijntje bij:) Inmiddels beweeg ik veel meer en ben ik dit zelfs leuk gaan vinden. Gezond eten en letten op wat ik eet, is geen straf en er kan nog steeds veel. Kortom; een nieuwe, gezonde levensstijl, aardig wat kilootjes minder en meer energie. Dit heeft voor mij bewezen dat het programma echt werkt. Tom en Marieke bedankt!
Previous
Next

Wie zijn de coaches?

Marieke Timmer

Food & Mindset Coach

Hi, mijn naam is Marieke Timmer en ik ben Food & Mindset Coach – gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag. Ik coach elke dag mensen die weer een gezonder relatie met eten en zichzelf willen hebben. Ik leg de focus vooral op mentale coaching. Want het gaat er niet altijd om WAT je eet maar ook WAAROM je eet.  

Ik vind het ontzettend leuk om met elkaar de uitdaging aan te gaan om energieker, fitter en gezonder te worden. De kracht van het programma is het samen doen en daar wil ik graag aan mee werken, samen met jou!

Wil jij meer lezen over mij klik dan HIER.

Tom Wallet

Personal Trainer

Mijn naam is Tom Wallet en in 2014 ben ik gestart met TomFit. De afgelopen 7 jaar ben ik met heel veel plezier bezig geweest met het sterker, fitter en gezonder maken van jong en oud. Daarvoor bijna tien jaar werkzaam geweest in een sportschool waar ik de basis heb gelegd voor mijn eigen bedrijf waar ik met heel veel passie en plezier mijn werk doe. 

Ik vind het ongelooflijk leuk om, samen met mijn team, de mensen bij TomFit trainingen te geven waar ze voldoening en energie uit halen. Daarnaast is het voorzien van persoonlijke adviezen op het gebied van bewegen en leefstijl ook één van onze pijlers.
Als hoofdtrainer van het traject kijk ik er naar uit om een steentje bij te dragen aan een sterker en fitter lijf waar je uiteindelijk met veel meer zelfvertrouwen trots op kan zijn!

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het programma en wat zijn de kosten?

Er zijn twee mogelijkheden. Je kan het programma 6 maanden volgen. Je betaalt dan € 160 per maand. Of je kiest ervoor om het programma 1 jaar te volgen. Dan betaal je € 150,- per maand. 

Is er een vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering?

De coachgesprekken bij Blijf Gezond worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wil jij weten of jouw zorgverzekering vergoed? Klik dan HIER.

Wanneer vinden de trainingen en coachgesprekken plaats?

Bij voldoende deelnemers bepalen we als groep op welke twee momenten de trainingen plaats vinden. De individuele coachgesprekken worden in overleg ingepland op de maandag, dinsdag of donderdag.