Hi! Ik ben Marieke

Mijn naam is Marieke Timmer. en ik houd van lekker én gezond eten. Ik heb namelijk zelf ervaren wat ongezond eten met je kan doen. Na mijn zwangerschappen was ik 25 kilo te zwaar en ik kreeg het er niet af. Ik zat in een negatieve spiraal. Elke keer begon ik weer met een dieet maar na een paar dagen at ik weer een reep chocolade.

Nu weet ik dat dit alles te maken had met hoe ik in mijn vel zat. En dat ik daardoor eigenlijk niet goed voor mezelf zorgde. Gelukkig weet ik ook wat het is om uit die spiraal te komen en op een hele gezonde en leuke manier aan de slag te gaan met voeding. 

Mijn missie

Ik vind voeding en gezondheid zo leuk en belangrijk dat ik de opleiding tot leefstijlcoach ben gaan volgen en mijn eigen praktijk heb opgezet in Nijkerk. Op die manier kan ik ook anderen helpen om die knop om te zetten. Ik vind het heel mooi om mensen te zien veranderen. En daarbij gaat het niet om maatje 34 of 36. Als je maar een verandering meemaakt dan ga je stralen. Je zit lekkerder in je vel, je voelt je goed en energiek. Daar ga ik voor! 

Het is dan ook mijn missie om mensen te helpen in die verandering zowel een fysieke als mentale verandering.

Ontdek wat bij jou past

Bijzondere hypes en gekke diëten, ik doe er niet aan mee. Ik geloof namelijk dat er niet één dieet is dat voor iedereen werkt. Ik wil ontdekken wat bij jou past. Wat werkt voor jou. En dat kan wel eens iets heel anders zijn dan voor je buurvrouw.

Het gaat bij mij dus ook niet om zo snel mogelijk af te vallen in een zo kort mogelijke tijd. Ik help je om je mindset te veranderen zodat je echt voor de lange termijn een vernieuwde leefstijl krijgt. Van klanten hoor ik vaak terug dat ze mijn coaching heel positief, persoonlijk en vriendelijk vinden, zonder een vermanend vingertje. En dat heeft resultaat!

Ik vind het heel erg leuk om al mijn kennis en expertise te delen. Dat doe ik door coaching, het schrijven van blogs en recepten, het geven van lezingen en het coachen van groepen. Wil jij eens kennis maken? Stuur me een berichtje, want ik kom graag met je in contact.