Hi! Ik ben Marieke....

In mijn praktijk in Nijkerk coach ik dagelijks mensen die fysiek en mentaal sterker willen worden. Ik geef advies over leefstijl en coach vrouwen naar een gezondere relatie met eten én met zichzelf.

Naast coach en ondernemer ben ik ook, mamma, getrouwd, foodlover, levensgenieter, natuurliefhebber en houd ik enorm van reizen.

Zelf heb ik altijd een ongezonde relatie met eten en mezelf gehad. Dat begon eigenlijk al in mijn tienerjaren. Ik had een verstoorde relatie met eten en ook met mijn zelfbeeld. Ik voelde mij niet lekker in mijn vel en ondernam geen actie om dat te veranderen.

De actie die ik ondernam was altijd tijdelijk. Elke maandag begon ik met een dieet maar aan het einde van de week was het hek van de dam en kwamen de snaaibuien weer terug. Soms lukte het dieet wel, viel ik keihard af om vervolgens een paar maanden later weer precies op het gewicht te zijn waar ik was begonnen. Het was een neerwaartse spiraal waar ik niet uit kwam…..

Het omslag punt is gekomen toen ik na twee zwangerschappen 25 kilo te zwaar was. Ik wilde af van een dieet en van de eeuwige strijd met voeding en de weegschaal. Met de juiste mindset en kennis over voedzame voeding ben ik aan mezelf gaan werken. Wat ben ik blij dat ik die keus gemaakt heb. Ik kan nu zeggen dat het mij gelukt is om een gezonde relatie met eten te hebben

7 jaar geleden heb ik de opleiding tot voedingsconsulent afgerond en ben ik mijn praktijk begonnen. En wat een successen heb ik al mee mogen maken de afgelopen jaren. Veel vrouwen zijn gewicht kwijt geraakt, hebben hun snaaibuien onder controle of zijn minder streng bezig met eten, voeding en de weegschaal. Hier ben ik ontzettend trots op. 

Mede door deze ervaringen en de bak met kennis kan ik mijn coachees zo goed coachen. Ik zie snel wat er bij ze speelt en kan daarbij dan ook van toegevoegde waarde zijn in hun leven.

Ik geloof....

Ik geloof in de kracht van verandering. Ik geloof dat ik met een holistische aanpak verder ga dan waar de meeste stoppen. Om echte veranderingen door te voeren en te blijven behouden leg ik niet alleen maar de focus op voeding en beweging. Ik ga verder dan dat, ik ga voor een totale mindset verandering waarbij jij in je kracht komt te staan en jij je weer heerlijk vrouw kan voelen.  Ik geloof dat vrouwen sterker zijn dan dat ze zelf soms denken en ik hoef ze alleen maar een zetje in de juiste richting te geven.

Hippe diëten en bijzondere hypes? Ik doe er niet aan mee. Ik geloof namelijk niet dat er één dieet is dat voor iedereen werkt. Sterker nog, ik geloof niet in een dieet. Ik help je om je mindset te veranderen zodat jij blijvend resultaat behaald. Van klanten hoor ik vaak terug dat ze mijn coaching heel positief, praktisch en persoonlijk vinden, en dat geeft resultaat!

Ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en dat jij je soms moedeloos kan voelen. Ik heb dat doorleefd maar uiteindelijk ben ik er sterker uit gekomen. Ik geloof dat jij je ook weer fit, krachtig en fantastisch kan voelen. Dat geloof ik omdat ik het zelf heb meegemaakt en als ik kan veranderen, dan kan jij het ook!

En jij? Wie ben jij?

Ik ben namelijk benieuwd waar jij tegenaan loopt. 

Misschien ben je hier terecht gekomen omdat jij een gezondere leefstijl wilt ontwikkelen.

Of heb jij al veel afvalpogingen achter de rug en ben je klaar met strenge diëten?

Ben jij wel die drukke vrouw die alle ballen hoog moet houden en wil je nu eens leren om beter voor jezelf te zorgen?

Of zit je in de overgang, heb je hormonale klachten waar je graag vanaf wilt komen?

Elke vrouw is anders en elke vraag is ook anders.Ik wil jou laten zien dat er een oplossing is. Dus waar je ook tegenaan loopt, ik kom graag in contact met jou. Zullen we een keertje kennismaken?