Hey! Tof dat jij er bent!

Hi, mijn naam is Marieke Timmer en ik ben Voeding & Mindset Coach – gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag.

In mijn praktijk in Nijkerk coach ik dagelijks mensen die een gezonde relatie met eten en zichzelf willen ontwikkelen. Ik leg de focus vooral op mentale coaching. Ik coach vanuit mijn hart, speciaal voor vrouwen, omdat ik oprecht vind dat elke vrouw mag stralen!

Naast coach en ondernemer ben ik ook vrouw, mamma, foodlover, levensgenieter, natuurliefhebber en houd ik enorm van reizen.

Mijn verhaal

Zelf heb ik altijd een ongezonde relatie met eten en mezelf gehad. Dat begon eigenlijk al in mijn tienerjaren. Elke maandag begon ik weer met een dieet, maar elke woensdag at ik alweer een reep chocola. Ik zat niet lekker in mijn vel. Het was een neerwaartse spiraal waar ik niet uit kwam.

Het omslag punt is gekomen toen ik na twee zwangerschappen 25 kilo te zwaar was. Ik wilde af van een dieet en van de eeuwige strijd met voeding en de weegschaal.

Met de juiste mindset en kennis over voedzame voeding ben ik aan mezelf gaan werken en wat ben ik blij dat ik die keus gemaakt heb.

Ik kan nu zeggen dat het mij gelukt is om een gezonde relatie met eten te hebben. Niet perfect, maar dat is ook goed. Ik heb de strijd achter mij gelaten en dat voelt zo goed. Daarom wil ik mensen coachen naar die gezonde relatie met jezelf. Want jij bent het waard!

Meet the Coach

Ik houd van mijn werk en haal daar bakken energie uit. Soms vind ik het ook wel pittig. Dat komt mede omdat prikkels van buitenaf dubbel zo hard bij mij binnen komen. Aan de andere kant omarm ik dat heel erg omdat ik mensen snel begrijp. Ik weet en voel vaak wat ik nodig heb en kan dat snel inschatten bij de mensen om mij heen. Als coach geeft mij dat heel veel voordelen omdat we er dan echt samen voor kunnen gaan.

Ik heb meer dan gemiddeld de behoefte aan me-time en ik houd er dan van om in de natuur te zijn. Ik geniet ook van het voeren van gesprekken. Ik ben niet zo goed in small-talk. Daarentegen kan ik uren met je in gesprek zijn over wie jij bent en wat jouw kracht is.

Ik ben geen wereldverbeteraar en al helemaal geen goeroe. Ik geloof wel in de kracht van verandering. Ik heb niet veel nodig en ben super trots op mijn twee meiden en mijn man. Het is namelijk niet altijd makkelijk om met mij samen te wonen maar vaak is het ook heel erg leuk. Zo ben ik erg spontaan dus voor je het weet zit je met mij op een terrasje in Zeeland.

Wist je dat.......

Ontdek wat past bij jou?

Bijzondere hypes en gekke diëten, ik doe er niet aan mee. Ik geloof namelijk dat er niet één dieet is dat voor iedereen werkt. Sterker nog, ik geloof niet in een dieet. 

Ik help je om je mindset te veranderen zodat je een gezonde relatie met eten en jezelf krijgt. Van klanten hoor ik vaak terug dat ze mijn coaching heel positief, persoonlijk en vriendelijk vinden, zonder een vermanend vingertje. En dat heeft resultaat!

Ik vind het heel mooi om mensen te zien veranderen. En daarbij gaat het niet om maatje 34 of 36. Als je maar een verandering meemaakt, dan ga je stralen. Je zit lekkerder in je vel, je voelt je goed en energiek. Daar ga ik voor!

Kennis en expertise delen vind ik fijn. Dat doe ik door coaching, het schrijven van blogs, recepten, het geven van lezingen en het coachen van groepen. Wil jij eens kennis maken? Stuur me een berichtje, ik kom graag met je in contact.