Persoonlijke coaching

Weet jij van gekkigheid niet meer wat je moet eten? Misschien ben je benieuwd hoeveel voedingstoffen jouw lichaam nodig heeft? Of wil je weten welke leefstijl bij jou past?

Wil jij daarbij de strijd met eten en de weegschaal loslaten? Heb je al veel diëten geprobeerd die uiteindelijk toch niet blijken te werken? Wil jij weer genieten van lekker eten zonder dat jij je schuldig voelt? Wil jij de regie terug over je eetgedrag? 

Coaching op voeding & eetgedrag

Als jij een gezonde relatie met eten en jezelf wilt ontwikkelen dan is het goed om te kijken naar wat je eet. Hoe ziet jouw huidige voedingspatroon eruit? Wat eet en drink jij allemaal op een dag? Op welke tijdstippen doe jij dat en ben je verzadigd na het eten van een maaltijd? Als je namelijk te weinig voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt staat dat je relatie met eten en jouw gezondheid in de weg.

Maar daarnaast is het net zo belangrijk, misschien zelfs wel belangrijker, om te kijken naar waarom je eet.

Denk maar eens na over het volgende. De voorgaande afvalpogingen die je hebt gedaan verliepen in het begin misschien best goed. Maar na een paar weken is het dieet toch niet helemaal wat jij je had voorgesteld. Langzaam begin je weer terug te vallen in je ‘oude patroon’. En voor je het weet zitten de kilo’s die je kwijt was geraakt er zo weer aan. ‘Hoe kan dat nou?’ vraag jij jezelf af. En weer kan je een afvalpoging afstrepen op je lijstje. Is dit herkenbaar?

Tijd voor verandering

Pak het eens anders aan...

Misschien is het dan nu tijd voor verandering. Misschien moet je niet alleen maar kijken naar wat je eet, maar ook naar waarom je eet. Want eigenlijk is dat de enige manier om een gezonde relatie met eten en jezelf te krijgen. 

Happy YOU programma

In dit programma staat jouw voedingspatroon en jouw eetgedrag centraal.

Tijdens de coach gesprekken gaan we, aan de hand van oefeningen en opdrachten, je valkuilen opsporen en hier concreet mee aan de slag. 

Tijdens het programma besteden we aandacht aan jouw gedrag, gedachten en gewoontes. Door aan deze factoren aandacht te besteden kan jij toewerken naar een gezonde relatie met eten en jezelf. Zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten en weer happy bent.

Wat houd het programma in?

√ Intakegesprek van 75 minuten
√ 3 coach gesprekken van 45 minuten
√ Concreet voedingsadvies op maat 
√ Tijdens het programma onbeperkt opdrachten en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan
√ GRATIS het werkboek: ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf’. (t.w.v. € 17,95)
√ Onbeperkt mail contact tijdens het programma

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek. Tijdens het gesprek gaan we uitgebreid in op jouw hulpvraag. Wat wil jij graag veranderen? Wat is de reden dat je nu hulp hebt gevraagd? Wat zijn jouw valkuilen en hoe kan ik jou daar concreet in coachen? 

Coachgesprek

Om de week plannen we een coach gesprek om de voortgang te bespreken. Tijdens deze gesprekken gaan we wat dieper in op de psychologie van eetgedrag. Want naast dat het gaat om wat je eet gaat het er ook zeker om waarom je eet.

Dit doe je voor jezelf!

Nu mag je echt eens voor jezelf kiezen! Jij bent het waard om aan jezelf te werken en jezelf te zien veranderen. 

De coaching bij Blijf Gezond is persoonlijk en betrokken en gericht op de lange termijn. Je ontvangt geen Quick-fix maar intensieve begeleiding op maat gemaakt. 

Wil jij starten met de coaching bij Blijf Gezond? Investeer dan in jezelf en zet vandaag nog de stap naar een happy YOU!


Happy YOU programma

€ 249,- of € 89,- per maand.
1 x intakegesprek
3 x coach gesprek

Psssst......

Laat je consulten vergoeden

Wist jij dat dat meeste zorgverzekeraars de gesprekken van Blijf Gezond (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering? Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het kan dus zo zijn dat de consulten (gedeeltelijk) vergoed worden. 

De AGB-code van de praktijk is: 90109643