Persoonlijke coaching

Weet jij van gekkigheid niet meer wat je moet eten? Misschien ben je benieuwd hoeveel voedingstoffen jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren en gewicht kwijt te raken. 

Wil jij inzicht krijgen in je valkuilen en werken aan je mindset? Wil jij gezonder en fitter worden en een paar kilo afvallen? Wil jij de strijd rondom een dieet loslaten maar wel gezondere keuzes maken? Dan ben je bij Blijf Gezond op het juiste adres!

Coaching op voeding & eetgedrag

Als jij je leefstijl wilt aanpassen dan is het goed om te kijken naar wat je eet. Hoe ziet jouw huidige voedingspatroon eruit? Wat eet en drink jij allemaal op een dag? Op welke tijdstippen doe jij dat en ben je verzadigd na het eten van een maaltijd? Als je namelijk te weinig voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt kan dat je stofwisseling en je hormoonhuishouding verstoren.

Daarnaast is het ook goed om te kijken naar je eetgedrag. Misschien heb je wel eens eerder een afvalpoging gedaan. In het begin werkt het dieet misschien best goed. Maar zodra je het dieet loslaat val je weer terug in oude patronen. En voor je het weet zitten de kilo’s die je kwijt was geraakt er weer aan. Voor de zoveelste keer kan je een afvalpoging afstrepen op je lijstje. Is dit herkenbaar?

Tijd voor verandering

Pak het eens anders aan...

Misschien is het dan nu tijd voor verandering. Misschien moet jij je niet weer storten in het zoveelste dieet, de zoveelste quick fix. Misschien kan je er nu voor kiezen om te gaan voor de duurzame verandering. Kiezen voor een leefstijl wat bij jou past zodat het niet voelt als een dieet maar als een leefstijl. 

Happy YOU programma

In dit programma staat jouw voedingspatroon en jouw eetgedrag centraal.

Tijdens de coach gesprekken gaan we, aan de hand van oefeningen en opdrachten, je valkuilen opsporen en hier concreet mee aan de slag. 

Tijdens het programma besteden we aandacht aan jouw voedingspatroon. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw gedrag, gedachten en gewoontes. Door aan deze factoren aandacht te besteden kan jij toewerken naar een gezondere leefstijl voor altijd!

Wat houd het programma in?

√ Intakegesprek van 60 – 75 minuten.
√ Concreet voedingsadvies op maat.
√ Gepersonaliseerd voedingsplan.
√ 3 of 5 coach gesprekken van 45 minuten waarbij jij inzicht krijgt in je valkuilen en eetgedrag en je weer grip krijgt op jouw eigen voedingspatroon.
√ Bij de start ontvang je het het werkboek ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf’ (t.w.v. 17,95).
√ Daarnaast ontvang je de weekplanner van Blijf Gezond (t.w.v. 4,95) en het eetmaatje van het voedingscentrum.
√ Tijdens het programma heb je onbeperkt de mogelijkheid om te mailen, mocht je ergens tegenaan lopen. 

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek. Tijdens het gesprek gaan we uitgebreid in op jouw hulpvraag. Wat wil jij graag veranderen? Wat is de reden dat je nu hulp hebt gevraagd? Wat zijn jouw valkuilen en hoe kan ik jou daar concreet in coachen? 

Coachgesprek

Naar eigen behoefte plannen we een coachgesprek om de voortgang te bespreken. Tijdens deze gesprekken gaan we wat dieper in op de psychologie van eetgedrag. Want naast dat het gaat om wat je eet gaat het er ook om waarom je eet.

Dit doe je voor jezelf!

Nu mag je echt eens voor jezelf kiezen! Jij bent het waard om aan jezelf te werken en jezelf te zien veranderen. 

De coaching bij Blijf Gezond is persoonlijk en betrokken en gericht op de lange termijn. Je ontvangt geen Quick-fix maar intensieve begeleiding op maat gemaakt. 

Wil jij starten met de coaching bij Blijf Gezond? Investeer dan in jezelf en zet vandaag nog de stap naar een happy YOU!


Happy YOU programma

 Investering: € 249,- 
1 x intakegesprek á 70 minuten
3 coachgesprekken á 45 minuten

Psssst......

Laat je consulten vergoeden

Wist jij dat dat meeste zorgverzekeraars de gesprekken van Blijf Gezond (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering? Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het kan dus zo zijn dat de consulten (gedeeltelijk) vergoed worden. 

De AGB-code van de praktijk is: 90109643