Succesverhalen

Als je twijfelt over het inschakelen van een gewichtsconsulent dan is het waarschijnlijk heel fijn om te lezen wat de ervaringen van anderen zijn. Ik heb op deze pagina daarom een aantal verhalen van andere vrouwen verzameld. Meer weten over wie ik precies ben en wat mijn specialisaties zijn? Lees dan verder over mij.

Sabine

“Ik kwam bij Marieke omdat ik weer in mijn trouwjurk wilde passen. Daarnaast wist ik echt niet meer wat ik nog kon én wilde eten en hoe ik dat moest combineren. Wat is het een verademing om mee te maken dat het veranderen van je voedingspatroon niet meteen betekend dat het leuke leven stopt, en het strafkamp begint. Maar dat je door de juiste keuzes te maken, je nog heel goed kan genieten van een patatje of een wijntje. Dankzij de coaching paste ik weer in mijn trouwjurk en barst ik van de energie. Dank je wel voor het geven van inzicht in mijn voedingspatroon.”

Nicole

“Bij Blijf Gezond leer je dat diëten geen strijd en opgave hoeft te zijn. Iets wat voor mij als een opluchting kwam aangezien ik al 3 jaar met de “strijd” bezig was. Marieke leert je dat je niet super dun hoeft te zijn om tevreden en gelukkig met jezelf te zijn. Marieke leert je dat er zoveel gezonde (en makkelijke) gerechten zijn en om bewuste keuzes te maken. Ik kon eerlijk zijn over mijn struikelblokken en snaai momenten, wat maakte dat zij mij een advies kon geven wat voor mij goed werkt. Door haar openheid en enthousiasme wordt je gemotiveerd om een gezond leven te leiden. De strijd is omgezet naar een levenswijze. Nadat ik bij Marieke vandaan kom heb ik altijd mijn motivatie weer terug om door te gaan.”

Annelies

“De afgelopen maanden heb ik een traject gevolgd bij Blijf Gezond. Ik ben moeiteloos centimeters en kilo’s kwijt maar energie rijker! Wat heerlijk om nu iets te ervaren wat wel zijn vruchten afwerpt en ook nog weinig moeite kost. Ik ben ook veel meer en vaker gaan eten en heb dus geen behoefte om te snaaien.”

Samira

” Ik wilde weer lekker in vel komen te zitten. Marieke heeft mij goed geholpen met het in kaart brengen van mijn voedingspatroon. Door de praktische tips tijdens de coaching heb ik meer energie gekregen en ben ik kilo’s kwijtgeraakt die er niet meer aankomen. Ook is mijn huid echt verbetert en heb ik geen last meer van het jo-jo effect! Ik raad het iedereen aan om bij Marieke te komen. Marieke, je bent een super lieve en goede coach, je bent echt een topper.

Elles

“Waar ik aan wilde werken is dat ik minder obsessief bezig wilde zijn met voeding. Ik wilde graag een gezonde relatie met voeding te krijgen en mij goed voelen bij de keuzes die ik maak. Ik ben nu bijna niet meer obsessief bezig met voeding. Ik heb echt  geleerd dat af en toe een lekkere snack nemen, of uiteten gaan ook mag en moet kunnen. Ik voel me er nu goed bij en ga er zeker verder mee aan de slag.

Ik heb veel van Marieke geleerd. Haar begeleiding is erg prettig. Door de passie die ze in het werk heeft, de openheid, enthousiasme en positieve instelling word je gemotiveerd om aan de slag te gaan!”

Hennie

Vorig jaar ben ik bij Marieke begonnen met een persoonlijk traject. Ik wilde graag wat gewicht verliezen en meer zelfvertrouwen krijgen zodat ik beter in mij vel ging zitten. Regelmatig hebben we een afspraak gepland en inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik mijn doel behaald. Ik maak gezonde keuzes, voel mij fitter en energieker en heb meer kennis over gezonde voeding. Als je meer vertrouwen in jezelf wil krijgen, maak dan zeker een afspraak met Marieke. Marieke is zeer bedreven en betrokken. Op een rustige positieve manier ondersteund ze jou naar een gezonder eetpatroon en een andere kijk op jezelf! Ik kijk nu met een positieve manier naar mezelf en dat vind ik super fijn!

Irene

De coaching van Marieke werkt zeer motiverend. Ze is heel liefdevol en begripvol naar deelnemers. Zij is een goede motivator als het even niet lekker gaat. Door de coaching bij haar heb ik geleerd dat eten geen strijd hoeft te zijn. Maar juist om van te genieten en voor je te laten werken zodat je lichaam gezonder wordt en je je fitter gaat voelen. Ik voel mij nu energieker en daar ben ik erg blij mee!”

Eva

“Het enthousiasme van Marieke vind ik echt fantastisch. Ze brengt het vol overgave en dat is leuk om te zien. Vorig jaar heb ik een groepscursus gevolgd. Deze cursus gaat niet om het verliezen van gewicht. Het gaat erom dat je leert kijken om op een andere manier naar voeding en jezelf te kijken. Gezond en voedzaam eten kan namelijk ook heel erg lekker zijn. Marieke, ik wil jou en de andere dames erg bedanken voor de leuke en gezellige tijd. Power dames!”

Beloved Amersfoort

“Wow, wat hebben wij een gezellige en informatieve avond gehad! Marieke deelt echt haar kennis zonder terug houden. En dat op een hele ontspannen, vriendelijke manier. Er ontstond een open gesprek doordat het zo’n relaxte sfeer was. Een sfeer waarin geen van de vrouwen zich hoefde te schamen maar juist heel open allerlei dingen besproken konden worden waar normaal nog wel eens taboe op rust. Heel bijzonder om mee te maken. Dank je wel Marieke!”

Hanneke

“Via een vriendin bij Marieke terecht gekomen, nadat ik in een impasse zat na een heftige periode. Ik dacht dat ik wat betreft eten en sporten goed bezig was, maar hoe mis kun je het hebben! Marieke heeft mij ontzettend goed geholpen met haar coaching. Ik taal veel minder naar zoet en weet wat mijn valkuilen en triggers zijn. De weegschaal is weer mijn vriend en ik kan het iedereen aanbevelen!”

Jacobien

“In januari 2019 ben ik begonnen bij Blijf Gezond. Ik wilde graag wat gewicht verliezen maar nog belangrijker, ik wilde mij weer goed voelen. Ik wilde meer gezonde keuzes maken en weer lekker in mijn vel zitten. 9 maanden later is het mij gelukt om weer een gezonde relatie met eten en mezelf te krijgen. Met de coachende steun van Marieke ben ik maar liefst 11 kilo afgevallen en heb ik geen strijd meer met voeding. Ik voel me goed en lekker in mijn vel.”

ONTVANG TIPS EN RECEPTEN

Wil je meer leren over hoe je lijf werkt, over gezonde voeding of heb je gewoon een overheerlijk gezond recept nodig? In mijn blog deel ik mijn kennis met jou!