Ik geloof in de kracht van samen..

Als je twijfelt over het inschakelen van een coach dan is het waarschijnlijk heel fijn om te lezen wat de ervaringen van anderen zijn. Ik heb op deze pagina daarom een aantal verhalen van klanten verzameld.

Meer weten over wie ik precies ben en wat mijn specialisaties zijn? Lees dan verder over mij.

Lisa

Door kleine aanpassingen zit ik beter in mijn vel....

“Ik kwam bij Marieke terecht met als doel veel kilo’s af te willen vallen. Ik dacht dat ik hierdoor beter in mijn vel zou gaan zitten. Via de coaching heb ik ingezien dat bepaalde doelen die ik voor mezelf opstel niet op een ‘gezonde’ manier haalbaar zijn. Ik heb ‘afgeleerd’ om continue met calorieën bezig te zijn en me schuldig te voelen als ik niet ben gaan sporten of iets ‘ongezonds’ had gegeten. Hiernaast had ik veel hormonaal klachten waar ik me geen raad mee wist. Door kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon zit ik nu veel beter in mijn vel en heb ik amper nog last van o.a. hoofdpijn en eetbuien. Ik voel me nu tevreden, energieker, trots op mezelf en begrijp het vrouwelijk lichaam beter. Marieke is open en enthousiast waardoor je gaat nadenken over dingen en hier meteen aan wilt werken.”

Sabine

Het leuke leven stopt niet...

“Ik kwam bij Marieke omdat ik weer in mijn trouwjurk wilde passen. Daarnaast wist ik echt niet meer wat ik nog kon én wilde eten en hoe ik dat moest combineren. Wat is het een verademing om mee te maken dat het veranderen van je voedingspatroon niet meteen betekend dat het leuke leven stopt, en het strafkamp begint. Maar dat je door de juiste keuzes te maken, je nog heel goed kan genieten van een patatje of een wijntje. Dankzij de coaching paste ik weer in mijn trouwjurk en barst ik van de energie. Dank je wel voor het geven van inzicht in mijn voedingspatroon.”

Nicole

De strijdbijl is begraven....

“Bij Blijf Gezond leer je dat diëten geen strijd en opgave hoeft te zijn. Iets wat voor mij als een opluchting kwam aangezien ik al 3 jaar met de “strijd” bezig was. Marieke leert je dat je niet super dun hoeft te zijn om tevreden en gelukkig met jezelf te zijn. 

Ik kon eerlijk zijn over mijn struikelblokken en snaai momenten, wat maakte dat zij mij een advies kon geven wat voor mij goed werkt. Door haar openheid en enthousiasme wordt je gemotiveerd om een gezond leven te leiden.

De strijd is omgezet naar een levenswijze. Nadat ik bij Marieke vandaan kom heb ik altijd mijn motivatie weer terug om door te gaan.”

Hennie

Ik voel mij fitter en energieker....

“Vorig jaar ben ik bij Marieke begonnen met een persoonlijk traject. Ik wilde graag wat gewicht verliezen en meer zelfvertrouwen krijgen zodat ik beter in mij vel ging zitten.

Regelmatig hadden we een afspraak en inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik mijn doel behaald. Ik maak gezonde keuzes, voel mij fitter en energieker en heb meer kennis over gezonde voeding. Als je meer vertrouwen in jezelf wilt krijgen, maak dan zeker een afspraak met Marieke. Marieke is zeer bedreven en betrokken. Op een rustige positieve manier ondersteund ze jou naar een gezonder eetpatroon en een andere kijk op jezelf! Ik kijk nu met een positieve manier naar mezelf en dat vind ik super fijn!“

Elles

Ik voel me er goed bij....

“Waar ik aan wilde werken was dat ik minder obsessief bezig was met voeding. Ik wilde graag een gezonde relatie met voeding krijgen en mij goed voelen bij de keuzes die ik maakte. Ik ben nu bijna niet meer obsessief bezig met voeding. Ik heb echt geleerd dat af en toe een lekkere snack nemen, of uit eten gaan ook mag en moet kunnen. Ik voel me er nu goed bij en ga er zeker verder mee aan de slag.

Ik heb veel van Marieke geleerd. Haar begeleiding is erg prettig. Door de passie die ze in haar werk heeft, de openheid, haar enthousiasme en haar positieve instelling word je gemotiveerd om aan de slag te gaan!”

Irene

Eten hoeft geen strijd te zijn...

“De coaching van Marieke werkt zeer motiverend. Ze is heel liefdevol en begripvol naar deelnemers. Zij is een goede motivator als het even niet lekker gaat.

Door de coaching bij haar heb ik geleerd dat eten geen strijd hoeft te zijn. Maar juist om van te genieten en voor je te laten werken zodat je lichaam gezonder wordt en je je fitter gaat voelen. Ik voel mij nu energieker en daar ben ik erg blij mee!”

Samira

Weg met het jo-jo effect...

”Ik wilde weer lekker in mijn vel komen te zitten. Marieke heeft mij goed geholpen met het in kaart brengen van mijn voedingspatroon. Door de praktische tips tijdens de coaching heb ik meer energie gekregen en ben ik kilo’s kwijtgeraakt die er niet meer aankomen. Ook is mijn huid echt verbetert en heb ik geen last meer van het jo-jo effect! Ik raad het iedereen aan om bij Marieke te komen. Marieke, je bent een super lieve en goede coach, je bent echt een topper.“

Peter

Je leert weer 'gewoon' te eten...

“Marieke is als coach en persoon erg fijn om mee samen te werken. Zij luistert goed naar je verhaal en stelt vervolgens gerichte vragen waardoor je zelf net anders gaat denken en vaak de antwoorden zelf kan invullen.

Door middel van visualiseren weet Marieke een duidelijk beeld te schetsen bij haar advies waar je mee aan de slag kan. Je leert weer ‘gewoon’ te eten met recepten die in elke gezinssituatie zijn toe te passen. Echt een aanrader!”

Rene

Ik voel mij fitter en energieker....

“Ik ben zeer tevreden over het coaching traject van 3 maanden bij Blijf gezond.

Ik heb goede inzichten gekregen hoe het lichaam werkt ten aanzien van voeding.

Door Marieke ben ik op de goede weg om mijn streef gewicht te halen. Het kost me niet veel moeite om gewicht kwijt te raken. Ik ben er super blij mee hoe ik er nu voor sta.”